perjantai 8. maaliskuuta 2013

Rukaa ja naistenpäivää

köh köh ätsiuuuu.. Kaikki muut oli rukalla flunssassa paitsi minä ja eiköhän se tarttunut mullekin.. No mutta, tiistaina me käytiin Mikan, Annan ja Ilkan kans laskettelemassa 3h, onneksi vaan sen verran, alko nimittäin kauhee lumimyrsky sen jälkeen kun tehtiin lähtöä mökille subwayn kautta ;) Oli kyllä mahtavaa päästä pitkästä aikaa kokeileen kuinka lauta luistaa.


 Anna ja minä
 Mika, Ade ja äiti






kuuma tazza kaakao maistui mm!

Illalla paistettiin Mikan kans nuotiolla makkaraa ja käytiin ulkosaunassa. Adelinakin nukku koko reissun ajan yöt hyvin mutta kappas kummaa kuinka sitte kotona herättiin viime yönä pariin otteeseen syömään :D Katottiin myös twilight aamunkoi osa 2, oli muuten hyvä! Oli ehkä jo ennalta arvattavissa että bellasta tulee vampyyri mutta mielenkiinto kyllä säily koko elokuvan ajan. Kaikki lukee aina kirjat ennen elokuvaa mutta mä mieluummin odottelen sitä elokuvaa.. oon niin laiska lukemaan kirjoja ja jos luen niin sen täytyy olla mielenkiintonen :D





 Tulomatkalla käytiin nopeesti äitin kans Pentikin liikkeessä.. mitään en kyllä löytäny mutta äiti senki eestä ;) Adelinaa hiukan kiukutti autossa istuminen mutta hymyilyt ja kiljahdukset alko kun pysähdyttiin abcllä.



 Mulla on tablella kuvia mökistä missä oltiin.. voisin tehä siitä sitten oman jutun kun en jaksa alkaa siirtelemään kuvia. Oli muuten aika hauskaa kun menomatkalla oli kuusamossa ajanu auto (tai siis sen kuljettaja) penkkaan, enkä kyllä keksiny miten se sinne on päässy, ehkä saanut kunnon vauhdit ja hypänny sinne. No tulomatkalla sitten melkeen samoilla kohilla oli taas auto penkassa väärällä puolen tietä? wtf, onko ollu niin liukasta että se on ajanu melkeen suorilta sinne toisen puolen penkkaan, siinä tytöt ihmetteli autoo ulkona.

Hyvää naistenpäivää kaikille ihanaisille ja vähemmän ihanaisille! ;) Mika toi mulle suklaalevyn.. hoho ja Annan kans käytiin kaupassa ja mukaan tarttu supernamnam dumle donitsit, ihan vaan naistenpäivän kunniaksi ;)


~ J

1 kommentti:

  1. Voisit vähänpienentää tuota yläbanneria, ja sitten tekstit voisit isontaa. Näyttää pienelle tässä 18 tuuman näytössä.

    VastaaPoista