perjantai 15. maaliskuuta 2013

new new new

Paljon on taas kerennyt tapahtumaan. Adelina on alkunut nukkuun taas yöt hyvin (koputa puuta) ja flunssakin on lähtenyt pois! Kasattiin Adelinan joululahja tänään eli siis syöttötuoli! Neiti oli hieman ihmeissään kun laitettiin se siihen istumaan. Kyllähän siinä on mukava istua hetki kun näkee jokapaikkaan ;)

Nuo taulut mi(t)kä kuvassa näkyy olis tarkotus laittaa seinälle, mutta minne? makkariin alas vaiko keittiöön.. let's see.. Mutta joo, tuohon syöttötuoliin ku laitto ton pehmustejutun niin ei tarvi edes tukea Adea millään kun pysyy siinä niin hyvin :)


Käytiin tänään Äitin ja Annan kans Ylivieskassa ostoksilla. Mika sai vuorostaan olla tytön kans kotona koko päivän, hyvin niillä oli menny, neitokainenhan oli tietenki nukkunu suurimman osan ajasta ;) Isi päässy helpolla. Aina muka äkkiä lähetään käymään, ettei olla kauaa niin koko päivä siellä sitte menee. Äiti suuntas eka käymään yhden oppilaan työharjottelu paikassa ja me Annan kans mentiin x-clobeen katteleen vaatteita, IHANIA uusia onlyn ja veromodan vaatteita oli tullut ja ihania kesävärejä.. ennenkaikkea niitä neonvärisiä! Ehkä mä palaan ostamaan niitä sieltä sitte kun treenaus on ohi. Anna tietenki empi että mitä ostaa vai ostaako ollenkaan mutta mun pienellä painostuksella se kuitenkin osti kivan harmaan paida missä oli jotain strasseja ja ehkä hiukan näkyi läpi ja pinkit leggarit. Eipähän tarvi sitte kuunnella ku se sanoo että "miks mä en ostanu" ;) Sitten poikettiin kirpparilla mut sieltä ei löytyny mitään.. Nyt oon alkanu kattelemaan Adelle kirppareilta vaatteita ku joskus tekee löytöjä. Tässä vaiheessa oli jo ihan hirvee nälkä mutta äiti päätti mennä näyttään sen laseja optikolle ja siellä meni taas aikaa, tuijotellen laseja josko itelle löytyi mieluiset mutta ei. Sovittiin mun kaverin Tytin kans että kun se pääsee töistä niin käyn hakeen mun vaatteita sieltä, mitkä on varmaan yli vuodenpäivä siellä pussissa ollu ja lähdettiin niitä sitten hakemaan Annan kans kun äitillä vielä kesti. Ihana oli nähä Tyttiä pitkästä aikaa! Olis ollu paljoki juteltavaa mutta just ku päästiin sinne niin äiti soitti et on valmis. Tytin 7 kerroksen naapuri oli myös todella ystävällinen nuorehko mies henkilö, se piti meille hissin ovee auki ja sitte kysy että "mihin kerrokseen tytöt on menossa" vastattiin et "neloseen" hetken tuijottelun jälkeen se tokan että "tytöt on tänään lähössä viihteelle" sanottiin sitte vaan että "tuskinpa ollaan.. eei" no tähän se vastas että "no miksei, kyllähän tyttöjenki pitää tuulettaa itteensä" sanoin sille sitte vaan että "niin no ensin pitäs hommata lapsenvahti" sitte se vähä aikaa mumisi jotain tyylii "nii joo mm noh joo no äkkiäkö semmosen hommaa" meni mies vähän sanattomaksi ja tässä vaiheessa hypättiin hissistä pois :D
 Minä ja Tytti, seinäjoella vauhtiajoissa 2011

Nälkä oli jo ihan jäätävä joten mentiin scan burgeriin salaatille. NAM mä niin tykkään mun perus kana-kurkku-raejuusto-ananas kera mangoraja kastikkeen <3 Kärkkäisellä kierreltiin muutama tunti ja vihdoin ja viimein sain ostettua ne sisustyynyt mun mustille päällisille, no vaikka molemmat oli 50x50 niin silti ne tyynyt olis saanu olla isommat! mutta olkoot.

 
Tyynyt 4,50e /kpl

Adelinalle löysin myös söpön kesäbodyn jossa oli kimalletta, toivottavasti ei ihan heti ekassa pesussa se kimalle lähe pois. Siellä oli myös sukkia IHAN SIKANA 1e mutta en mä jaksanu sitä koria penkoa joten löysin sopivan koon jo heti siitä päältä :D

 Mini merkkinen 7,95e

Tähän ihanaan farkkupaitaan ihastuin! Ei oo kauaakaan kun annalle jotain hakuin että "ihan järkyttäviä jotku farkkupaidat" mutta ehkei ne kaikki nyt niin järkyttäviä ookkaan ;)
Toki mä myös suklaata ostin kun oli tarjouksessa 4kpl 5€ pandan suklaata ja sitähän ei voinu ohittaa ;D


Kiirehän sieltä meinas tulla et kerkee salkkarit kattoon, ihan ku ei olis voinu netistä tai uusintana sunnuntaina kattoo niitä. Mikä siinä on että ne on aina pakko nähä? pinttyny tapa siitä asti ku ne alko..

Meillä oli torstaina Adelinan 6kk neuvola, jonka muistelin olevan keskiviikkona, onnesta mä sen tarkistin neuvolakortista, oltas muuten istuttu siellä neuvolan aulassa jo keskiviikkona :D Voisin kirjotella siitä huomenna sitten lisää..

Rukalla sattu hauska juttu, nimittäin mikan atrian hiillon makkarassa oli jääny semmonen sulkija niitti paikoilleen, en muista kerroinko jo siitä, no jokatapauksessa laitoin siitä atrialle sähköpostia ja sieltä tuli sitten tietenkin pahoittelut ja pyysivät sitä päiväystä siitä että ne tarkistaa sen millon on tehty ja ilmottaa siitä sitten eteenpäin sinne ketä niitä on tekemässä. Sitten ne pyys mun osotetta, että ne laittaa sieltä jotain hyvitystä tulemaan. Tänään sitte oli postilaatikkoon tullu Atrialta kirje ja selvitys siitä jutusta, opin suunnilleen miten sitä maggaraa tehään :D ja 10 e lahjakortti Atrian tuotteisiin. Ihan kiva korvaus kuitenkin, vaikka sen makkaran nyt pystykin syömään kun sen sulkijan leikkas siitä pois. Mutta entäs jos Mikakaan ei olis sitä huomannu siinä vaiheessa ku rupes sitä syömään..?


Mitähän mä ny vielä kirjottelisin.. Nyt hakkaa päässä tyhjää vaan.. parempi lähtee nukkuun ja jatkaa huomenna! ÖITÄ!

~ J

2 kommenttia:

  1. Oisko pitäny olla vielä isommat noi sisätyynyt?ihan siisti tuo farkkupaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olis pitäny olla isommat, täytyy seuraavan kerran ostaa ne :)

      Poista