tiistai 26. helmikuuta 2013

ripsihuolto

Kävin tänään ripsihuollossa, uusi ripsivärejä oli tullut mm. sininen, liukuvärjätty violetti.. Päätettiin eka kokeilla miltä ne liukuvärjätyt violetit näyttää ja laitettiin mustien ripsien sekaan niitä. Luonnonvalossa ne näkyy parhaiten, ei niitä muuten oikeestaan huomaa, mutta tosi kivat ja vähän uutta ilmettä ;) Ripset on JB lashes merkkiset. tässä hieman tietoa niistä:

ALAN PIONEERI

JB Cosmetics toi ensimmäisenä ripsienpidennykset Yhdysvaltojen markkinoille vuonna 2004. Yrityksellä on vankka kokemus markkinoiden parhaiden ripsienpidennystuotteiden suunnittelusta.

LAATU

Ensiluokkaiset JB Lashes-ripset valmistetaan höyhenen kevyistä, erittäin kiiltävistä ja kestävistä synteettisistä kuiduista, jotka on nimenomaan tarkoitettu ripsienpidennyksiin. JB Lashes-ripset ovat koostumukseltaan pehmeitä, runsaita ja taipuisia ja säilyttävät kaarevuutensa hyvin.



 kyllä ne sieltä hiukan erottuu ;)

Mä oon löytänyt maailman parhaan shampoon ja hoitoaineen, nimittäin Redken. Hylkään nyt kyllä kaikki kaupasta ostetut tuotteet koska ne ei  oikeen mikään sovi mun hiuksille. Mutta tämä mitä Anna on kehunut jo hetken aikaa on ihan loistavaa. Sain Mikan äidiltä joululahjaksi paketin missä oli hoitoaine, shampoo ja viimeistelusuihke. Nyt vasta otin ne käyttöön kun yritin edelliset kuluttaa loppuun. Mun hiukset on ihanan pehmeet ja sileet!








~J

1 kommentti: