lauantai 16. helmikuuta 2013

Adelina 5kk

Ystävänpäivänä meillä oli Adelinan 5kk neuvola. Tytöllä oli super kivaa siellä, hän höpötteli ja kiljui ja naureskeli neukkutädille. Adelina sai myös kaks rokotusta, toinen ei tuntunut missään mutta kun toinen laitettiin niin alkoi itkettää. Meidän neuvolatäti sanoi, että se kirvelee enemmän niin yleensä sen saadessa lapset alkaa itkeä. No ei mennyt kauaa kun uni tuli. Ihmeen hyvin meni päivä, illalla hiukan neiti kiukkus mutta kun suppo laitettiin niin ei pahasta olosta ollut tietookaan :)

Paino 8590g
Pituus 68cm
Pipa 42,8cm

" Tarttuu leluun ja vie lelun suuhun. Kääntyilee. Heijasteita ei enää esillä. Kuuntelee ja tuottaa erilaisia ääniä. Hyvä vuorovaikutus. "

Voisin laittaa tähän myös Aden edelliset mitat niin huomaa miten paljon se on kasvanut!

Syntymäpaino oli 3730g ja pituutta oli 51cm ja pipo oli 35,8cm

8pv:n ikäisenä 3880g, pipo 36,1cm (kotikäynti)
 1kk 4980g, pipo 38cm (kotikäynti)
2kk 6430g, pituus 58,6, pipo 39,2cm
3kk 7285g, pituus 62,9, pipo 41,5cm
4kk 8250g, pituus 65,7, pipo 42,5cm

Nyt siis huomaa, että kasvu on alkanut tasaantua. Pitkä tyttö ja painava ;) Moni luuleekin paljon vanhemmaksi kun näyttää isommalle.


Adelinne H&M vaatteita, kaiksta sai -10% alennusta
 
Mulle tuli muutama juttu myös..

Mua on alkanu kauheesti ressaan koulu.. viimenen vuosi. Oon ottanu vähä selvää mitä tukia voisin saada jos kävisin koulua ja ainoo olis opintotuki. huoh.. Oon miettiny myös oppisopimuspaikkaa, joka olis rahallisesti parempi vaihtoehto. Miten kukaan voi pärjätä 246e kuukaudessa? Meillä on kuitenkin talolaina ja elämiseenkin pitäs jäädä rahaa, ruoka on kallista ja välillä uusia vaatteitakin täytyy ostaa jne. En kuitenkaan halua mikalle laittaa kaikkee maksettavaksi. Toinen vaihtoehtohan olis jäädä vie hetkeks kotiin mutta se kotihoidontukikaan ei oo mikään kovin suuri :D Eikä sekään auta yhtään, että jos saisin harjottelut palkallisina, koska sitte kela puuttus siihen ja peris niitä opintotukia takasin. Mitään opintolainaa en halua ottaa. Voi elämä..
 
Oon myös ostanu vuosi sitten SpiritStoresta yhdet saappaat jotka hajos muutaman käyttökerran jälkeen. No unohin koko asian kun heitin kengät vaan kaappiin. Nyt asia kuitenki muistu mieleen kun ostin sieltä tänä talvena ugg tyyppiset kengät, toisen kengän pää on auennut ja kenkiä ei voi enää käyttää! Miten surkee laatusia ne kengät siellä onkaan? Maksaa kuitenkin aika paljon.. En kyllä osta enää yhtiäkään kenkiä sieltä! Oon niin pettyny niihin. Laitoin reklamaatioo sinne ja nyt sitten odotellaan josko ne jotain vastais sieltä..
Jos nyt kuitenki rupeisin nauttimaan tästä viikonlopusta! Lähdetään tästä Anna poikakaverin Ilkan Synttärikakkukahveille! 

~J

3 kommenttia:

  1. Onpa ihania kevät ja kesävaatteita?mitä ne siitä reklamaatiosta sanoivat?

    VastaaPoista
  2. Ihanat vaatteet kesäksi ja kevääksi.mitä ne reklamaatiosta sanoivat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikös oo :) no oon nyt oottanu vastausta sieltä ku laitoin kengistä kuvia. aijemmin se nainen sano että saan uudet kengät tilalle tai rahat takaisin. katotaan miten käy.

      Poista